Frog Hollow Farm
Door: Carine
30 Augustus 2004 | Australië, Melbourne
Na Tallangatta zijn we weer terug gegaan naar Frog Hollow Farm om een gigantisch "kampvuur" te maken van een omgevallen eucalyptusboom. We hadden ongeveer 3 uur nodig om al het hout op een hoop te krijgen, maar het was ontzettend gezellig met z'n allen :) Daarna hadden we een barbeque op datzelfde gigantische vuur. Marshmallows op een stok en heerlijke worstjes. Mijn eerste echte "barbie" hier. Geweldig :) Vervolgens wilden Graham en Michaelson per se een koe melken. Michaelson had een obsessie voor koeien om een of andere reden. Als we hem kwamen opzoeken in Boston zouden we wel begrijpen waarom... Dus gingen we maar ff naar een nabijgelegen boerderij om koeien te melken. Graham en Michaelson waren net kleine kinderen.. ze keken hun ogen uit en vonden het geweldig! Zelfs toen ze ondergescheten werden door de koeien en helemaal onder de koeienvlaai zaten. Ik kan je niet aanraden om vervolgens naast ze te zitten in een auto.
's Avonds gingen we met z'n allen naar Albury, een iets grotere plaats dichtbij Tallangatta, om uit te gaan. Helaas waren ze ontzettend streng op leeftijd en aangezien ik de enige was zonder (vals) ID, kon ik niet naar binnen. We probeerden nog binnen te komen door te doen alsof ik geen Engels kon, maar gewoon op bezoek was bij Louise vanuit Nederland. Maar het mocht niet baten :( Dus gingen we maar weer naar de drive-through liquor store om onze drankvoorraad aan te vullen voor nog een lange nacht vol drinking games.
De volgende ochtend moesten we weer ontzettend vroeg opstaan. Of in ieder geval te vroeg voor als je de vorige nacht pas om 4 uur en een beetje aangeschoten naar bed bent gegaan. Michaelson had een basketbalwedstrijd om 14.00 uur, en het was ongeveer 4-5 uur rijden, dus na een heerlijk pannenkoekenontbijt zijn we maar snel gegaan. En toen kwam ik alweer thuis, ontzettend moe en ontzettend blij!! Want het weekend was echt geweldig gezellig!! En nu kijk ik uit naar volgend weekend, want dan heb ik AFS-kamp. En dan zie ik Maja ook weer, dus het wordt zeker wel gezellig :) Ik heb er zin an!!
30 Augustus 2004 - 13:20
Renske:
En weer ben ik de eerste.....
Maar goed, klinkt als een leuk weekend... Kon je weer niet over een rechte lijn lopen net als toen met pasen ;)
Ik heb vandaag professioneel ingebroken thuis door met een ladder aan de sleep te gaan. Maar ben binnen gekomen !!!!!!
Vanaf nu ben ik een professionele inbreekster :D
Wanneer komt je eerste column? -
30 Augustus 2004 - 20:38
Annet:
Wat heerlijk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt. Ik had op de dag van jouw vertrek graag afscheid van je genomen. Het vliegtuig vertrok echter 3 uur later vanuit Cuba. We liepen elkaar dus net mis. Ik zie trouwens uit naar je eerste column. -
02 September 2004 - 17:35
Rink:
Ciao Carine! Come va? Ok, dat is alles wat ik kan... :P Maar goed, zo te zien aan de foto's heb je het goed naar je zin! Tof trouwens dat je columns gaat schrijven... kan ik ze ook vinden als ze geplaatst worden? Ciao! -
04 September 2004 - 08:38
Maarten:
WAT?! DUS JE DRINKT WÈL IN AUSTRALIË EN DOET DAAR ZELFS MEE AAN DRANKSPELLETJES, TERWIJL JE BIJ ONS, JE TOEGEWIJDE VRIENDEN, ALTIJD NUCHTER BLIJFT?!?!
en je leek me aangeschoten nou juist zo leuk... nou ja... -
04 September 2004 - 23:16
Rick:
Haaaaaa, Maarten, meer gelijk dan jij kan iemand het niet hebben!
Potverre 13,61 eurocent!!! -
05 September 2004 - 21:17
Jelmer:
Drie zielen één gedachte, ik kijk er al naar uit je over een klein jaar weer op een feestje mee te maken... -
06 September 2004 - 16:09
Linda:
Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt daar. Veel beleeft(lees feesten) zo te lezen. Geniet ervan!